Retail&Agrobusiness

Românii au cumpărat anul trecut online produse naturiste de 25 mil. euro

Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro: Este normal şi sănătos ca pe o piaţă în creştere, concurenţa să se intensifice.

Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro: Este normal şi sănătos ca pe o piaţă în creştere, concurenţa să se intensifice.

Autor: Ioana Nita

21.06.2016, 00:05 496
Vânzările online de produse naturiste, bio sau vegane au crescut anul trecut pe plan local cu 20% faţă de 2014, ajungând astfel la circa 25 de milioane de euro, în condiţiile în care românii sunt mai interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi de o nutriţie bazată pe alimente naturale şi ecologice, potrivit esti­mărilor Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de profil din România.
 
„Începând din 2015 românii au devenit mai deschişi şi mai receptivi la produsele naturiste. Practic, tendinţele internaţionale în materie de nutriţie, foarte orientate către produsele sănătoase, au fost importate, oamenii au început să conştientizeze importanţa unei alimentaţii adecvate şi aleg să consume tot mai multe produse sănătoase sau ecologice. În plus, creşterea nivelului de trai a avut o influenţă puternică“, a declarat Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO