Romcarbon creşte cu 15% producţia de mase plastice la fabrica din Buzău

5 feb 2015 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de ambalaje din plastic Romcarbon Buzău (ROCE), controlat de investitori taiwanezi, mizează în acest an pe o creştere de aproximativ 15% a capacităţii de producţie, susţinută de investiţiile în curs de finalizare.
 
Romcarbon produce filtre auto şi industriale, materiale de protecţie, ambalaje din polipropilenă, folii şi ambalaje din polietilenă, produse din PVC reciclat şi polistiren expandat.
 
„Capacitatea de producţie va creşte cu aproximativ 15% până la finele anului. În acest an ne vom fo­caliza pe asimilarea de produse şi tehnologii noi, în paralel cu dez­voltarea celor existente“, au declarat oficialii companiei Romcarbon.
 
Compania avea în derulare anul trecut investiţii de 6,5 mil. euro, pentru achiziţia unei linii de producţie a tăviţelor şi caserolelor şi într-un pro­iect de reciclare a materialelor plas­tice.  Investiţiile ar putea creşte capaci-tatea de prelucrare a Romcarbon la peste 30.000 de tone de deşeuri din materiale plastice anual, conform unor informaţii furnizate anterior de companie. Totodată, producţia de tăviţe şi caserole a Romcarbon ar putea ajunge la 8.000 de tone anual.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.02.2015

 
Cuvinte cheie:
Romcarbon
, productie
, fabrica
, ambalaje
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide