Schwartz, Otter Distribution: În doi ani online-ul va aduce 10% din cifra de afaceri a magazinelor Otter

7 ian 2016 Autor: Cristina Rosca

Filip Schwartz, acţionarul Otter Distribution: Având în vedere dezvoltarea centrelor comerciale mari, intenţionăm să creştem numărul magazinelor în spaţii-cheie, mai ales în câteva din oraşele principale, respectiv în Timişoara, Constanţa şi Bucureşti.

Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai mari jucători din retailul local de încălţăminte, care deţine în portofoliu branduri precum Otter, Clarks sau Aldo, a terminat anul trecut cu afaceri de 26 mil. euro, în creştere peste 10% comparativ cu 2014. Avansul a fost susţinut atât de creşterea consumului, cât şi de expansiunea din online şi offline.

„În 2015, Otter Distribution a continuat procesul de consolidare a poziţiei sale pe piaţa locală, înregistrând un parcurs ascendent pentru toate diviziile companiei. Ne dorim ca în anul următor să continuăm acest parcurs ascendent şi, de asemenea, să ne consolidăm poziţia pe piaţa naţională“, spune Filip Schwartz, acţionarul majoritar şi cel care conduce operaţiunile grupului pe piaţa locală.

La nivel naţional, reţeaua Otter Distribution numără peste 60 de magazine, din care aproape jumătate sunt multibranduri Otter.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.01.2016

 
Cuvinte cheie:
online
, magazine
, cifra de afaceri
, crestere
, grup
, branduri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide