Retail&Agrobusiness

Secuiana vede o creştere de 5% a afacerilor, susţinută de export

Secuiana vede o creştere de 5% a afacerilor, susţinută...

Autor: Laurentiu Cotu

20.01.2015, 00:05 235
Producătorul de confecţii Secuiana din Târgu-Secuiesc şi-a bugetat pentru acest an o creştere de 5% a afacerilor, bazată pe comenzile la export. Compania miza în 2014 pe afaceri totale de aproximativ 28,5 mil. lei (6,4 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul precedent.
 
Pentru piaţa externă Secuiana produce, aproape în ex­clusivitate, în sistem lohn sau semi-lohn, principalii par­teneri de afaceri fiind Bruno Saint Hillaire din Franţa, Al­berto şi Carl Gross din Germania, IC Company din Da­ne­mar­ca, Mise au Green din Franţa, Adamakos din Gre­cia sau Co­meback Fashion din Olanda.
 
„Avem comenzi con­stan­te de la clienţi din mai multe ţări din Europa de Vest. Pentru sezonul actual avem aco­perită întreaga capacitate de pro­ducţie“, a declarat pen­tru ZF Transil­va­nia Dobra Laszlo, direc­to­rul general al Se­cuiana. Pe piaţa locală com­pa­nia de­ţine o reţea de 26 de maga­zine. Ca­pacitatea de pro­duc­ţie zilnică a companiei este de 2.400 de pantaloni şi 250 de cămăşi şi tricouri polo, fa­brica de confecţii din Târgu-Se­cuiesc funcţionând în pre­zent la capacitate maximă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO