Retail&Agrobusiness

Şeful producătorului Ursus: Anul 2015, unul dintre cei mai buni ani din istoria firmei. Am atins o producţie record

Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries

„Situaţia macroeconomică a ţării este bună, cred că vom vedea încă o creştere a încrederii consumatorilor cel puţin pentru câteva luni de acum încolo, deci fundaţia este foarte bună. Însă, unul dintre factorii determinanţi pentru evoluţia consumului de bere este vremea“.

Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries „Situaţia macroeconomică a ţării este bună, cred că vom vedea încă o creştere a încrederii consumatorilor cel puţin pentru câteva luni de acum încolo, deci fundaţia este foarte bună. Însă, unul dintre factorii determinanţi pentru evoluţia consumului de bere este vremea“.

Autor: Mădălina Panaete

11.06.2016, 00:00 531

Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries, spune că anul trecut a fost foarte bun atât pentru piaţa berii, cât şi pentru compania pe care o conduce, astfel că cele trei fabrici pe care firma le are au atins o producţie record, de aproape 6 milioane de hectolitri.

„Anul 2015 a fost unul dintre cei mai buni din istoria companiei, atât în ceea ce priveşte producţia realizată, cât şi vânzările. Anul trecut am produs aproape 6 milioane de hectolitri, maxim istoric. Din martie şi până în octombrie toate fabricile noastre au fost foarte „ocupate“, atingând un nivel record de producţie“, a declarat într-un interviu executivul care conduce cel mai mare producător local de bere.

Igor Tikhonov este la vârful operaţiunilor locale ale producătorului de la începutul anului 2014, începându-şi mandatul într-o perioadă dificilă pentru industria berii, în care consumul a scăzut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO