Selgros deschide vineri la Bistriţa al treilea magazin pe format mic

13 sep 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Lanţul de magazine de tip cash & carry Selgros va deschide vineri la Bistriţa cea de-a treia unitate pe format mic, cu o suprafaţă de 4.000 mp, după ce anul trecut compania a inaugurat primele două magazine din ţară pe acest format, în Alba Iulia şi Târgu-Mureş.

„Magazinul de la Bistriţa este al treilea în format compact din ţară. Succesul de care se bucură magazinele similare din Târgu-Mureş şi Alba Iulia ne dă încredere că şi bistriţenii ne vor aprecia”, a declarat Alexandru Vlad, CEO al Selgros Cash & Carry România. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Selgros
, bistrita
, deschidere
, magazin
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide