Subway a ajuns la şapte restaurante deschise pe lângă benzinăriile Petrom, cel mai recent la Focşani

24 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Lanţul de fast-food Subway a deschis până acum şapte restaurante pe lângă benzinăriile Petrom, în urma unui parteneriat între cele două branduri.  Subway are în prezent restaurante pe lângă benzinăriile Petrom situate în Băneasa, pe bulevardul Iuliu Maniu, la ieşirea pe autostrada 1, în Sibiu, Alba-Iulia, Ploieşti şi Braşov. Cel mai recent deschis, la jumătatea lunii martie, este restaurantul din Focşani, pe strada Cuza Vodă.  

Compania Petrom are în portofoliu 788 de benzinării, cele mai multe fiind în România (circa 550) active sub brandurile Petrom şi OMV. În paralel cu Subway de pe lângă Petrom, în staţiile OMV funcţionează conceptul Viva.

Toate unităţile Subway funcţionează în sistem de franciză, fiecare restaurant fiind operat de o companie distinctă, astfel că nu există date financiare cumulate pentru întreg businessul Subway în România. 

Suprafaţa variază de la o unitate la alta în funcţie de spaţiul disponibil, între 100 şi 130 de metri pătraţi, potrivit surselor din piaţă. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Subway
, petrom
, benzinarii
, restaurante
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide