Retail&Agrobusiness

Teilor a investit peste 250.000 de euro într-un magazin fanion, în Băneasa Shopping City

Teilor a investit peste 250.000 de euro într-un magazin...

Autor: Ioana Matei

19.12.2016, 00:05 596

Retailerul autohton de bijuterii Teilor a investit peste 250.000 de euro într-un magazin fanion al mărcii, Teilor Exclusive situat în centrul comercial Băneasa Shopping City. Deschis în luna octombrie, acesta se întinde pe o suprafaţă de 56 de metri pătraţi, iar pentru primul an de funcţionare vân­zările previzionate de companie ajung la patru milioane de lei.

Horaţiu Vasilescu, directorul ge­neral al Teilor, povesteşte cum doar expozitoarele din magazin - ma­terialele pe care sunt am­pla­sate bijuteriile - au costat 30.000 de euro, iar faţada din sticlă cu elemente de metal a costat mai mult de 65.000 de euro. „Ne-am dorit să aducem experienţa unui ma­gazin de lux din afara României în ţara noastră fiindcă vrem să atragem şi acei clienţi care sunt dispuşi să cheltuiască sume mai mari, consi­derabile, în afara ţării“, spune Horaţiu Vasilescu. Acesta reprezintă şi un standard pentru magazinele care urmează a fi lansate de companie la nivel internaţional, după finalizarea extinderii în ţară.

Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 31 de milioane de lei şi un profit net de 0,8 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO