Teilor a investit peste 250.000 de euro într-un magazin fanion, în Băneasa Shopping City

19 dec 2016 Autor: Ioana Matei

Retailerul autohton de bijuterii Teilor a investit peste 250.000 de euro într-un magazin fanion al mărcii, Teilor Exclusive situat în centrul comercial Băneasa Shopping City. Deschis în luna octombrie, acesta se întinde pe o suprafaţă de 56 de metri pătraţi, iar pentru primul an de funcţionare vân­zările previzionate de companie ajung la patru milioane de lei.

Horaţiu Vasilescu, directorul ge­neral al Teilor, povesteşte cum doar expozitoarele din magazin - ma­terialele pe care sunt am­pla­sate bijuteriile - au costat 30.000 de euro, iar faţada din sticlă cu elemente de metal a costat mai mult de 65.000 de euro. „Ne-am dorit să aducem experienţa unui ma­gazin de lux din afara României în ţara noastră fiindcă vrem să atragem şi acei clienţi care sunt dispuşi să cheltuiască sume mai mari, consi­derabile, în afara ţării“, spune Horaţiu Vasilescu. Acesta reprezintă şi un standard pentru magazinele care urmează a fi lansate de companie la nivel internaţional, după finalizarea extinderii în ţară.

Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 31 de milioane de lei şi un profit net de 0,8 milioane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.12.2016

 
Cuvinte cheie:
magazin
, baneasa shopping city
, shopping
, bijuterii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide