Retail&Agrobusiness

Topul celor mai căutaţi angajatori din retail: Inditex (Zara), IKEA şi Kaufland pe podium

Topul celor mai căutaţi angajatori din retail: Inditex...

Autor: Cristina Roşca

15.12.2016, 17:00 496
Inditex (proprietarul Zara), IKEA şi Kaufland sunt companiile care con­duc clasamentul celor mai doriţi anga­ja­tori din comerţul local, arată un top al Uni­versum Global.
 
Compania face studiul celor mai do­riţi angajatori de mulţi ani pe pieţele dez­voltate din vestul Europei, iar înce­pând din 2016 a intrat şi pe piaţa locală.
 
Acest studiu pentru piaţa din România a avut la bază aproape 10.500 de studenţi de la 46 de universităţi şi de la 136 de specialităţi. Cei mai mulţi stu­denţi urmau facultăţi de comerţ/bu­siness (peste 2.000), cu profilul inginerie (aproape 3.000) sau IT (peste 1.000). De aceea, studiul se împarte în trei, astfel că sunt realizate clasamente în funcţie de domeniile de studiu – comerţ şi business, IT şi inginerie. Studiul arată că indiferent de profilul de studiu – bu­siness, inginerie sau IT -, românii se orientează către angajatori străini, adevăraţi giganţi după cifra de afaceri şi totodată lideri pe pieţele lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO