Retail&Agrobusiness

Un business românesc din segmentul vânzărilor directe trimite produse bio către toate ţările din UE

Un business românesc din segmentul vânzărilor directe...

Autor: Georgiana Mihalache

19.09.2017, 00:00 319

Life Care din Timişoara are un portofoliu de 300 de produse, 50 de angajaţi, 100 de colaboratori şi peste 45.000 de parteneri independenţi.

Life Care Corp din Timişoara, o afacere înfiinţată în urmă cu 12 ani de doi antreprenori români, fraţii Cristian şi Dănuţ Oneţiu, trimite lunar circa 12.000 de colete cu produse bio, suplimente alimentare folosite în sănătate, frumuseţe, slăbire, sport, dar şi produse pentru îngrijirea casei dintr-un depozit din Timişoara în ţară şi în Uniunea Europeană. Planurile pentru anul acesta urmăresc intrarea „mai agresivă” în vânzările directe către UE, ţinta de export fiind de 20% în afara pieţei româneşti până la finalul lui 2017.

„Compania are reţele de vânzări în toată Uniunea Europeană, se pot face comenzi şi se livrează individual coletele. Cele mai importante pieţe sunt România, Ungaria, Italia. Firma are sediul la Timişoara în cadrul unui parc industrial, aici având loc inclusiv operaţiunile logistice, peste 12.000 de colete trimise lunar către consumatori din toată UE. Suprafaţa totală desfăşurată este de 1.500 de metri pătraţi, din care depozitul are 1.100 mp, fiind primul depozit certificat bio din România, încă din anul 2008”, a spus pentru ZF Gabriel Dumitru, CEO al Life Care Corp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO