Un grup taiwanez a cumpărat o fabrică de confecţii din Prahova cu 450 de angajaţi care produce pentru Armani sau Moncler

11 ian 2017 Autor: Mădălina Panaete

Valoarea tranzacţiei s-ar ridica la 8,1 milioane de euro pentru 51% dintr-o companie cu afaceri de 15 mil. euro şi un profit de 2,5 mil. euro.

Quang Viet Enterprise, cu sediul în Taipei (Taiwan), a achiziţionat 51% din acţiunile producătorului de confecţii Biancospino S.R.L cu sediul în Breaza (judeţul Prahova).

Tran­zacţia a avut o valoare de 8,1 mili­oane de euro, conform unui comu­nicat al companiei taiwaneze citat de Reuters. Acţionarul majoritar al Bianco­spino era Antonio Bembo, con­­­form datelor de la Registrul Comerţului.

Biancospino a avut în 2015 (ultimele date disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe) o cifră de afaceri de 64,7 milioane de lei (15 mil. euro), un profit net de 11 milioane de lei şi aproape 450 de angajaţi.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2017

 
Cuvinte cheie:
angajati
, armani
, grup
, prahova
, taiwan
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide