Retail&Agrobusiness

Un investitor luxemburghez cumpără 11 proprietăţi de retail de la CBRE, printre care şi un centru comercial din România

Un investitor luxemburghez cumpără 11 proprietăţi de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.01.2017, 18:00 667

Investitorul imobiliar luxemburghez CPI Property Group va cumpăra 11 proprietăţi de retail de la CBRE Global Investors. Dintre acestea, şase centre comerciale se regăsesc în România, Republica Cehă, Ungaria şi Polonia. Finalizarea tranzacţiei este aşteptată să aibă loc în primul trimestru din 2017, fiind supusă unor aprobări de la autorităţile din Republica Cehă şi Ungaria.

Portofoliul cuprinde o suprafaţă închiriabilă totală de aproximativ 265.000 de metri pătraţi şi este alcătuit din centrul comercial Felicia din România, alături de centrul comercial şi parcul de retail Olympia Plzen, centrele comerciale Nisa şi Zlatý Anděl din Republica Cehă, complexul Andrássy, centrele comerciale Polus, Campona şi două depozite Interspar din Ungaria şi centrul comercial Ogrody din Polonia.

CPI Property Group este activă în închirieri de spaţii şi management de active în Europa Centrală şi de Est şi Germania. În această tranzacţie, CPI Property Group a fost asistată de firma de avocatură Dentons.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO