Un magazin alimentar din Reşiţa deschis prin programul SRL-D a generat afaceri de 4,3 milioane de lei

11 aug 2017 Autor: Mihaela Pascari

KMG World Trading este una dintre companiile aflate în top 100 cele mai mari afaceri de tip SRL-D.

Magazinul alimentar Market Gradimex, lansat în urmă cu aproximativ patru ani prin programul de finanţare SRL-D (debutant), a generat anul trecut o cifră de afaceri de 4,3 milioane de lei, în creştere cu 48% faţă de anul anterior, cu o echipă formată din zece angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

„Anul acesta am lansat a doua unitate de lucru, mai mică decât magazinul pe care l-am deschis iniţial. Pentru anul viitor planific să extind aria de activitatea cu un nou magazin. Aş vrea să îl deschid prin accesarea de fonduri europene”, a spus Cristiana Feieş, acţionara firmei KMG World Trading, care administrează magazinul Market Gradimex.

Magazinul din Reşiţa are 200 de metri pătraţi. Printre produsele comercializate se numără băuturile răcoritoare, mezelurile, fructele sau produsele lactate. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.08.2017

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, magazin
, deschidere
, program
, resita
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide