Un manager care a lucrat pentru Stalinskaya şi Kandia este noul director de marketing al producătorului de dulciuri ETI

12 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

Cristina Hamilton, un manager cu o experienţă de circa 15 ani în marketing, a fost numită director de marketing al producătorului de dulciuri ETI în regiunea Europei Centrale şi de Est. Ea a lucrat anterior pentru grupul din industria băuturilor spirtoase Granddis/ Prodal '94 (Stalinskaya), ocupand funcţia de marketing manager, conform informaţiilor de pe site-ul de socializare de business LinkedIn. 

Cristina Hamilton a mai activat şi în cadrul unor companii precum Kandia Dulce, unde a fost group brand manager timp de aproape şase ani, în cadrul grupului Carlsberg, unde a fost brand manager, dar şi în cadrul Strauss Romania, producătorul cafelei Doncafé. Grupul turc ETI, care a construit anul trecut o fabrică în Craiova, şi-a construit echipa de top management din regiune aproape integral din executivi romani sau din manageri cu experienţă pe plan local. De exemplu, în funcţia de Head Of Central And Eastern Europe a fost numit Mihai Georgescu, executivul care a condus anterior producătorul de dulciuri Kandia Dulce şi subsidiara locală a grupului Weigley, care are în portofoliu marca Orbit. ETI a deschis la jumătatea anului trecut o fabrică de dulciuri la Craiova după o investiţie de circa 40 de milioane de euro, conform ultimelor date. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2017

 
Cuvinte cheie:
manager
, marketing
, craiova
, dulciuri
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide