Retail&Agrobusiness

Un mic furnizor al Armani şi Prada caută 100 de oameni pentru fabrica de confecţii din Câmpia Turzii

Un mic furnizor al Armani şi Prada caută 100 de oameni...

Autor: Laurentiu Cotu

11.05.2017, 00:05 859
Producătorul de confecţii Rusdan Conf, controlat de antreprenorii Emil Rusu şi Dan Liviu, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru confecţioneri-asamblori la fabrica din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.
 
Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 1,8 mil. lei (400.000 de euro), având un număr mediu de 56 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Programul de recrutare derulat în prezent de producătorul de confecţii din Câmpia Turzii ar putea duce la triplarea numărului de angajaţi ai companiei, faţă de 2016, potrivit calculor ZF pe baza datelor de pe site-urile mfinanţe.ro şi ajofmcj.ro. Reprezentanţii Rusdan Conf nu au răspuns solicitării ZF privind activitatea prezentă a companiei.
 
Rusdan Conf produce articole de îm­brăcăminte din ma­teriale textile, cu ex­cepţia lenjeriei de corp, fiind specia­li­zată, în special, în con­­fecţionarea îm­bră­cămintei de tip sport pentru femei, bărbaţi şi copii. Com­pania produce în sistem lohn fuste, pantaloni, jachete, costume de schi, costume de motociclişti sau hanorace.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO