Retail&Agrobusiness

Un tânăr din Bacău şi-a făcut o afacere în fashion la Bucureşti cu venituri de 3,2 milioane de lei

Un tânăr din Bacău şi-a făcut o afacere în fashion...

Autor: Ioana Matei

26.09.2016, 00:05 6134
Adrian Boană, un tânăr din Bacău care a studiat în Cluj, mizează pe atenţia la ţinută a bărbaţilor care vizitează Băneasa Shopping City, unde a deschis magazinul fanion al afacerii de haine made to measure London Tailors. În prezent, afacerea pe care a fondat-o pe timp de criză este formată din flagship store-ul London Tailors aflat în centrul comercial Băneasa, dintr-o unitate outlet (în Fashion Outlet Militari) şi un magazin online. Acestea au generat anul trecut venituri de 3,2 milioane de lei la un număr mediu de  14 angajaţi.
 
Made to measure-ul, procedeul prin intermediul căruia şi-a construit afacerea, se află la graniţa dintre retail şi bespoke, croitoria de la zero. Prin acest procedeu, clientul are posibilitatea să îşi aleagă ţesă­tura, căptuşeala etc., dar costumul, spre ex­em­plu, este realizat pe baza unui etalon, ajus­tat în funcţie de măsurile clientului. Arti­colele vestimentare pot fi executate astfel într-un timp relativ scurt şi cu costuri scă­zute, prin comparaţie cu procedeul bespoke.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO