Retail&Agrobusiness

Unirea Shopping Center vrea să îşi fidelizeze angajaţii cu funcţii de răspundere acordându-le acţiuni gratuite de 14 milioane de lei

Carmen Adamescu este preşedintele consiliului de administraţie şi director general al Unirea Shopping Center

Carmen Adamescu este preşedintele consiliului de administraţie şi director general al Unirea Shopping Center

Autor: Ioana Tudor

16.10.2014, 00:06 420
Acţionarii Unirea Shopping Center (simbol bursier SCDM), companie care deţine două centre comerciale, în Bucureşti şi Braşov, sunt convocaţi pe 17 noiembrie pentru a aproba distribuirea a 228.098 de acţiuni, reprezentând 7,6% din capitalul social al companiei, către salariaţi.
 
Raportat la ultimul preţ din piaţă de 62 lei/titlu, pachetul de acţiuni ce urmează a fi distribuit angajaţilor valorează 14,1 milioane de lei (3,2 mil.euro).
 
„Scopul alocării cu titlu gratuit al acţiunilor îl constituie recompensarea şi fidelizarea personalului cu atribuţii de răspundere”, potrivit convocatorului publicat de companie pe bursa de la Bu­cureşti. Unirea Shopping Center avea un număr mediu de 107 angajaţi anul trecut. Compania a încheiat primul semestru cu afaceri de 37,1 milioane de lei, în scădere cu 3% comparativ cu perioada similară a anului trecut, şi un profit de 1,9 milioane de lei, la jumătatea celui din primele şase luni ale anului 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO