Retail&Agrobusiness

Zara şi-a luat director de expansiune din consultanţă imobiliară

Răzvan Sin şi-a construit cariera în cadrul companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox

Răzvan Sin şi-a construit cariera în cadrul companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox

Autor: Cristina Rosca

20.05.2015, 00:06 924
Grupul spaniol Inditex, cel mai im­por­­tant jucător de pe piaţa locală de modă unde este prezent cu şapte bran­duri printre care şi Zara, l-a recrutat în po­ziţia de director de ex­pan­siune pe Răzvan Sin,  care şi-a construit cariera în cadrul companiei de consultanţă imo­­biliară DTZ Echinox, potrivit surselor din piaţă.
 
El urmează să îl înlocuiască în funcţie pe Mihai Cioltea, românul de 37 de ani care s-a ocupat de expansiunea grupului Inditex în Ro­mânia încă de la intrarea directă a spa­niolilor pe piaţa locală în 2007. Cioltea a pre­luat funcţia de director de expaniune pentru gigantul spaniol în Rusia şi Kazahstan. Cele două ţări reprezintă pentru Inditex un business de peste 500 de magazine şi afaceri de peste 1 mld. euro. Românul va fi res­pon­sabil de 80-90 de deschideri de ma­ga­­zine anual, echivalentul deschi­de­rilor din toată Europa, potrivit datelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO