Retail&Agrobusiness

ZF Live. Alexandru Anghel şi Răzvan Stoian, colecţionari de tricouri. Doi corporatişti au investit într-o colecţie de o mie de tricouri evaluată la 100.000 de euro

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.07.2018, 20:10 431

Antreprenorii Alexandru Anghel şi Răzvan Stoian au investit într-o colecţie de o mie de tricouri ale fotbaliştilor români şi vor să găsească sponsori pentru a deschide un muzeu în Bucureşti.

„Valoarea întregii colecţii depăşeşte 100.000 de euro, unul dintre obiectivele noastre fiind să educăm populaţia în ceea ce priveşte fotbalul românesc, pentru că sunt mulţi copii care au auzit de Hagi, care practică fotbalul, dar niciodată nu au văzut imagini cu el“, a spus Răzvan Stoian, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

De asemenea, cei doi doresc să găsească sponsori pentru a deschide un muzeu permanent în centrul Bucureştiului care să conţină tricouri, medalii, trofee şi fanioane originale câştigate şi purtate de-a lungul timpului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO