Retail&Agrobusiness

ZF Live. Codruţa Andrian, Pain au Chocol’art din Bucureşti Produsele proaspete vor câştiga mereu războiul cu cele congelate

ZF Live. Codruţa Andrian, Pain au Chocol’art din...

Autor: Roxana Mihalcea

02.08.2018, 00:05 591

După o viaţă întreagă petrecută printre cifre, ca director financiar într-o corporaţie, Codruţa Andrian a hotărât să deschidă propriul laborator şi magazin de brutărie-patiserie arti­za­nală în Bucureşti, Pain au Cho­col’art, din dorinţa de a face pră­jituri de calitate, a spus Codruţa An­drian, fondatoarea Pain au Cho­col’art, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Am plecat în Paris şi am învăţat să fac pâine la una din şcolile de acolo. M-am întors şi am deschis laboratorul şi magazinul. Afacerea constă în fap­tul că producem, în laboratorul pro­priu, pâine. Producem produse de pa­ti­serie,  începând cu croissant, pain au chocolat, biscuiţi, brioşe, alte reţete pe care le-am găsit în Franţa şi pe care le-am adaptat un pic.  Avem şi pro­duse de cofetărie, adică prăjituri de casă”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO