Retail&Agrobusiness

ZF Live. Florin Stoian, fondator al Yellow Menu: „Start-up-urile precum Yellow Menu sunt finanţate colosal în afară. Pentru a deschide în Cluj, noi am avea nevoie de aproximativ 200.000 de euro“

Florin Stoian, fondator al Yellow Menu, în cadrul emisiunii de business ZF Live: „Piaţa de food delivery este foarte fragmentată şi nu există un lider care să controleze ceva din acest domeniu

Florin Stoian, fondator al Yellow Menu, în cadrul emisiunii de business ZF Live: „Piaţa de food delivery este foarte fragmentată şi nu există un lider care să controleze ceva din acest domeniu

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.01.2018, 00:00 337
Firma de catering premium Yellow Menu, un business pornit în 2015, a ajuns anul trecut la afaceri de 700.000 de euro şi la o creştere cu 8% a numărului de livrări faţă de 2016, înregistrând 40.000 de livrări pe parcursul anului 2017.
 
„Am avut această creştere de 8% chiar dacă preţurile la pro­du­se­le noas­tre au rămas aceleaşi. Noi încer­căm să oferim clienţilor în fiecare zi o alternativă sănătoasă, ţinând cont că avem o echipă de aproximativ 40 de oameni care pregătesc în fiecare zi 12 feluri de mâncare diferite“, a spus Florin Stoian, fondator al Yellow Menu, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO