Retail&Agrobusiness

ZF Live: Iulia Manole, nutriţionist la ABC-ul Nutriţiei: Doar 10% din consumatori ştiu că pâinea pe care o consumă este congelată

Iulia Manole, nutriţionist la ABC-ul Nutriţiei:

„Problema este că nu ştim când a fost congelat aluatul sau ce alte substanţe chimice au fost adăugate pentru producerea lui, practic nu ştim ce mâncăm.“

Iulia Manole, nutriţionist la ABC-ul Nutriţiei: „Problema este că nu ştim când a fost congelat aluatul sau ce alte substanţe chimice au fost adăugate pentru producerea lui, practic nu ştim ce mâncăm.“

Autor: Alexandra Cepăreanu

30.03.2018, 00:05 553

Pâinea congelată conţine foarte mulţi conservanţi şi amelioratori de gust şi există cazuri în care aluatul se congelează şi este decongelat abia după şase luni sau chiar un an, a spus Iulia Manole, director executiv şi nutriţionist la ABC-ul Nutriţiei, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

ONG-ul ABC-ul Nutriţiei se ocupă cu informarea şi educarea publicului despre ce înseamnă un stil de viaţă sănătos şi, cu precădere, o nutriţie sănătoasă. ABC-ul Nutriţiei şi-a început activitatea în urmă cu doi ani, iar până în prezent a lucrat cu 3.000 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO