Retail&Agrobusiness

ZF Live. Mihaela Popescu, Evacakes: Drumul de la consultant în HR la cofetar. Ţinta mea este să am un laborator propriu de prăjituri în Bucureşti, investiţie estimată la 100.000 euro

Autor: Bianca Dorobanţu

13.02.2017, 00:06 1063

Mihaela Popescu, antreprenor, a investit anul trecut 20.000 de euro într-un laborator de prăjituri, care i-a adus încasări de 5.000 de euro, după o carieră în resurse umane şi trei ani petrecuţi în Spania. 

„Laboratorul Evacakes  este situat lângă Ploieşti, în curtea casei părinţilor mei. Visul meu este să-mi mai deschid un alt laborator în Bucureşti, poate cu fonduri euro­pene. Un laborator dotat cu echi­pamente perfor­mante costă 100.000 de euro“, a spus Mihaela Popescu, invitată la ZF Live.

Părinţii săi au stat 12 ani în Spania, unde mama sa a urmat diferite cursuri de cofetar, iar când s-a întors în România, a impulsionat-o pe Mihaela Popescu să îşi deschidă propriul laborator de pră­jituri.  „Mama a «furat» multe reţete de acolo, a venit cu know-how din Spania, iar eu am făcut aici un curs de cofetar-patiser, am făcut practica la Hotel Hilton, m-a ajutat mult, am întâlnit acolo o româncă, cofe­tarul-şef de acolo, Mihaela Dima“, a mai spus antreprenoarea, care a locuit şi ea pentru doi sau trei ani în Spania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO