Retail&Agrobusiness

Coadă de până la 50 de persoane pentru sandwich-uri cu reducere la Subway Pipera

Coadă de până la 50 de persoane pentru sandwich-uri cu...

Autor: Andrei Cîrchelan

28.11.2012, 12:05 2515
Unitatea din cartierul bucureştean Pipera a lanţului fast-food Subway a lansat o ofertă de două sandwich-uri la preţ de unu, ceea ce a determinat o coadă de aproximativ 30-50 de persoane la restaurantul din nordul capitalei.
 
Piaţa locală Subway deţine opt restaurante şi în prezent se lucrează la deschiderea altor patru locaţii în Bucureşti.
 
Ultimul restaurant Subway deschis a fost cel din cartierul Pipera, în clădirea de birouri UpGround. Prima locaţie a lanţului a fost inaugurată tot în Capitală, în zona Pieţei Victoriei în luna aprilie. Subway mai deţine restaurante şi în Cluj, Iaşi şi Timişoara. Următoarea deschidere planificată de companie este cea din Piteşti, din centrul comercial Romarta.
 
Fiecare restaurant Subway are în spate un francizat, neexistând un master-francizat pentru toată piaţa, precum în cazul concurenţilor de la KFC (adus de Gabriel Popoviciu).
 
Cei care doresc să deschidă un restaurant Subway au nevoie de 7.500 de euro taxă de franciză, cel puţin 100.000 de euro investiţie în locaţie şi un spaţiu de minimum 40-50 de metri pătraţi.
 
Un restaurant Subway poate ajunge încă din primul an de funcţionare la venituri de câteva sute de mii de euro sau chiar un milion, potrivit estimărilor ZF pe baza datelor oferite de francizaţi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO