Retail&Agrobusiness

H&M: prima oprire în provincie este la Braşov

H&M: prima oprire în provincie este la Braşov

Autor: Cristina Roşca

07.02.2011, 17:28 79

Braşov este primul oraş după Bucureşti în care se va deschide unmagazin H&Mîn România,potrivit companiei.

"Până la sfârşitul lunii aprilie plănuim să deschidem şasemagazine în România. Dintre acestea cinci vor fi în Bucureşti, iarcel de-al şaselea în Braşov", a spus Laura Sinca, marketing and PRmanager pentru H&M.

Cum au atras angajaţii româniretaileri ca H&M şi LIDL

Primul magazin al gigantului suedez în Româniava fi deschis în Bucureşti, pe 25 martie, în centrulcomercial Afi Palace Cotroceni.

Până în prezent retailerul a semnat contracte pentrunouă magazine în România, potrivit informaţiiloroferite ZF de către Laura Sinca, fără a oferi mai multedetalii.

"România este o ţară cu potenţial. Timpul va spune însă câtemagazine vom deschide. Acum ne concentrăm atenţia pe primeledeschideri", adaugă ea.

Cu preţuri de 5 euro pentru un tricou, 9 euro pentru o rochiesau 19 euro pentru o jachetă, retailerul suedez va încerca să-şifacă loc pe o piaţă în care magazine precum Lee Cooper, Cavaliere,Ipekyol sau Mandarina Duck au intrat în insolvenţă, în timp ceZara, C&A sau New Yorker au continuat extinderea, miza fiind unbuget lunar de 7,5 euro pe lună per capita.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO