Retailerul britanic Debenhams a închis magazinul din Plaza Mall la un an de la reinaugurare

27 ian 2017 Autor: Cristina Rosca

Retailerul britanic Debenhams, prezent pentru a doua oară pe piaţa locală sub un nou francizat, a închis magazinul din mallul Plaza România la circa un an de la redeschidere.

Magazinul a fost inaugurat în decembrie 2015 în acelaşi spaţiu pe care l-a mai ocupat şi anterior în acest mall. Acum, magazinul este închis, în mall apărând informaţia că este o situaţie temporară, fără însă a fi precizată o dată de redeschidere.

 Totuşi, nici pe pagina de Facebook a brandului acesta nu mai apare. Aici apare doar magazinul din Bucureşti Mall, care este singurul rămas deschis, potrivit datelor ZF.

Până la închiderea acestei ediţii, oficialii de la Debenhams nu au răspuns solicitării ZF privind închiderea din Plaza România şi situaţia magazinului din Bucureşti Mall.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.01.2017

 
Cuvinte cheie:
debenhams
, magazin
, mall
, inchidere
, marea britanie
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide