Companii

Retailerul de îmbrăcăminte PPT Preţuri Pentru Tine l-a numit pe polonezul Lech Przemieniecki la conducere şi continuă extinderea în România

Retailerul de îmbrăcăminte PPT Preţuri Pentru Tine...

Autor: Roxana Rosu

25.01.2018, 16:40 849

PPT Preţuri Pentru Tine l-a numit pe Lech Przemieniecki în funcţia de CEO, după ce în ultimii opt ani el a fost vicepreşedinte şi apoi preşedinte al celei mai cunoscute companii de retail din Polonia, TXM S.A, care operează peste 350 de magazine în Polonia, Cehia, Slovacia şi România.

ZF a scris încă de la începutul anului despre această schimbare în managementul companiei româneşti. 

Specializat în management, Lech Przemieniecki a preluat conducerea celui mai mare retailer românesc de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii la finalul anului 2017.

 „Planurile noastre pentru 2018 sunt ambiţioase şi vizează continuarea expansiunii companiei în ritm susţinut atât pe plan local, cât şi regional, precum şi eficientizarea tuturor proceselor de business. PPT Preţuri Pentru Tine este un business care a crescut organic de-a lungul celor 11 ani de prezenţă pe piaţă, o companie matură, care are la bază un concept de succes la nivel global – modă la preţuri accesibile. Suntem pregătiţi să facem istorie în 2018.”, a declarat Lech Przemieniecki, CEO PPT Preţuri Pentru Tine.

PPT Preţuri Pentru Tine este o afacere antreprenorială fondată în 2006, care a ajuns la o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro în anul 2017, în uşoară creştere faţă de 2016. 

În cursul ultimilor doi ani, compania a trecut de la modelul antreprenorial la cel corporatist, perioadă în care au fost inaugurate 14 magazine în România, 4 magazine în Republica Moldova şi 13 magazine în Bulgaria, numărul total de puncte de vânzare fiind în prezent de 142 în România şi 32 în afara graniţei.  În total, reţeaua include peste 180 de magazine în România, Republica Moldova şi Bulgaria, două magazine online www.ppt.ro şi www.ppt.bg şi peste 1100 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO