ANTREPRENORI LOCALI

Retailerul de încălţăminte Benvenuti: Avem în vedere atât extinderea unor unităţi existente, cât şi deschiderea de noi magazine în 2017

10 ian 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul local Dan Pavel, a bugetat pentru acest an investiţii de 500.000 de euro pentru renovarea unor ma­ga­zine existente, dar şi pen­tru deschiderea unor noi unităţi. Com­pania a ajuns în prezent la 47 de magazine Benvenuti şi două unităţi Enzo Bertini.

Anul trecut au fost deschise două magazine Benvenuti, unu în ParkLake Bucureşti şi unu la Piatra-Neamţ, cu investiţii de 150.000 de euro pentru fiecare unitate. Tot în 2016, compania a investit în extinderea unor magazine existente, dar şi în renovarea celor două unităţi Enzo Bertini.

„În acest an, bugetul minim alocat pentru renovări şi noi magazine este de 500.000 de euro. Avem în vedere atât extinderea unor unităţi existente, cât şi deschiderea de noi magazine“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan Pavel, proprietarul Benvenuti. Compania face parte din cei mai importanţi retaileri de încălţăminte din România, alături de Deichmann, CCC şi Otter.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
benvenuti
, deschidere
, magazine
, extindere
, incaltaminte
, vedere
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide