Retailerul de încălţăminte Benvenuti vede afaceri în creştere cu 10%, la 115 mil. lei

31 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul local Dan Pavel, estimează pentru 2017 o cifră de afaceri de 115 mil. lei (25,5 mil. euro), mai mult cu 10% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie.

Benvenuti a avut anul trecut afaceri totale de aproximativ 104 mil. lei (circa 23 mil. euro). Compania face parte din cei mai importanţi retaileri de încălţăminte din România, alături de Deichmann, CCC şi Otter.

Compania vinde în special pantofi cumpăraţi de la furnizori italieni, însă o parte dintre aceşti furnizori au fabrici şi în România. Dintre aceste fabrici cele mai multe sunt deţinute de acţionari italieni, însă orădenii au contracte şi cu trei fabrici româneşti (cu acţionariat local - n. red.) de pantofi şi cu doi furnizori de marochinărie, potrivit unor informaţii furnizate anterior de reprezentanţii companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.03.2017

 
Cuvinte cheie:
benvenuti
, dan pavel
, retailer
, incaltaminte
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide