Companii

Retailerul german Lidl cucereşte Clujul: al şaselea magazin din oraş

Retailerul german Lidl cucereşte Clujul: al şaselea...

Autor: Cristina Roşca

17.02.2017, 00:06 2751
Discounterul german Lidl va ajunge in următoarea perioadă la trei deschideri, apropiindu-se astfel de 210 unităţi pe piaţa locală. Lidl este unul dintre cei cinci re­taileri care au depăşit pragul de 200 de magazine în România, după Mega Image, Profi, Carrefour şi Penny Market.

Cele mai noi magazine ale Lidl vor fi inaugurate la Cluj-Napoca şi respectiv Târgu-Jiu. La Cluj-Napoca nemţii au deja cinci magazine de tip discount, pe când la Târgu-Jiu au unul singur, potrivit datelor disponibile pe site-ul companiei.

Magazinul din Cluj Napoca este amplasat pe strada Vaida Voevod Alexandru, nr. 59 şi măsoară circa 1.200 mp suprafaţă de vânzare. Nu s-a comunicat incă data de deschidere. Cel de-al doilea magazin, cel din Târgu-Jiu, de pe Strada Victoriei nr. 189 A, are o suprafaţă similară si va fi deschis săptămâna viitoare pe 23 februarie. La finalul lunii februarie se încheie pentru Lidl anul financiar 2016.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO