Companii

Retailerul olandezo-belgian vrea să cucerească şi Moldova. Mega Image atacă piaţa din Iaşi, instalând un magazin lângă Palatul Culturii şi al doilea în Copou

Retailerul olandezo-belgian vrea să cucerească şi...

Autor: Cristina Roşca

13.12.2018, 00:07 2454

Lanţul de magazine Mega Image va deschide în Iaşi două magazine, unul lângă Palatul Culturii şi al doilea în zona Copou, ceea ce marchează de fapt intrarea companiei în regiunea Moldovei, deşi retailerul olandezo-belgian este singurul care nu a optat de la început pe o acoperire naţională.

Decizia de a merge în Iaşi este justificată de faptul că acesta e cel mai puternic oraş din estul ţării, iar această mutare face parte din strategia companiei de a se extinde la nivel naţional, fiind deja în proces de expansiune în Cluj-Napoca şi Timişoara.

Magazinele Mega Image din Iaşi vor fi deschise în apropiere de Palatul Culturii şi de Copou, arată datele publice disponibile.

Mega Image a ieşit din zona centrală a ţării cu magazine abia în primăvara lui 2017 când a inaugurat primele magazine în Cluj-Napoca, având planuri şi pentru alte oraşe, precum Câmpia Turzii, Dej, Huedin şi Turda, conform anunţurilor disponibile la acea vreme. A urmat Timişoara în vara acestui an.

Astăzi, retailerul olandezo-belgian este al doilea cel mai extins jucător din comerţul alimentar, cu peste 650 de magazine pe format mic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO