Companii

Reţeaua de clinici Laurus Medical, specializată în tratamente pentru varice şi hemoroizi, afaceri de 17,5 mil. lei

Reţeaua de clinici Laurus Medical, specializată în...

Autor: Mirabela Tiron

18.10.2017, 00:06 1051

Reţeaua de clinici Laurus Medical, activă de 12 ani pe piaţă, specializată pe servicii medicale în proctologie, fle­bologie şi dermatologie, a finalizat anul trecut cu afaceri de 17,5 milioane de lei, faţă de 15,7 milioane de lei în anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Operatorul privat avea 136 de angajaţi anul trecut. Afacerile compa­niei au fost pe creştere în fiecare an,  de la 13,3 mil. lei în 2011, arată datele de la Finanţe, însă compania a raportat pierderi din 2011 până anul trecut.

Reţeaua figu­rează pe locul 21, după cifra de afaceri de anul trecut, în topul com­paniilor pri­vate ce oferă servicii de asistenţă medicală specializată, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Tot mai multe reţele de dimensiuni mici sau medii se dezvoltă în piaţă prin servicii nişate, unde concurenţa nu este atât de puternică. Laurus Medical are un centru medical în Capitală şi alte nouă clinici în ţară, în Bacău, Brăila, Cluj-Napoca, Deva, Focşani, Galaţi, Piteşti, Ploieşti şi Suceava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO