Companii

Reţeaua privată Medsana şi-a bugetat afaceri mai mari cu 25%. "Deschidem două clinici în Bucureşti, o investiţie de 2,5 milioane de euro."

Vassilis Chaniotis, director general al Centrului Medical Medsana: Anul acesta demarăm cele mai mari investiţii de pană acum

Vassilis Chaniotis, director general al Centrului Medical Medsana: Anul acesta demarăm cele mai mari investiţii de pană acum

Autor: Mirabela Tiron

14.02.2017, 00:06 239

Medsana, operatorul de servicii medicale private controlat de grupul Athens Medical Center din Grecia, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 19,9 milioane de lei, iar pentru acest an a bugetat o creştere a afacerilor cu 30%.

"Anul acesta demarăm cele mai mari investiţii de pană acum, în valoare de 2,5 mi­lioane de euro, pentru înfiinţarea a două clinici supraspecializate în Bucureşti", a spus pentru ZF Vassilis Chaniotis, director general al Centrului Medical Medsana. Reţeaua a sistat investiţiile în perioada de criză economică, reluand deschiderile de clinici noi anul trecut.

Strategia de business a Athens Medical Group este de a investi în servicii medicale care nu sunt bine acoperite în piaţa romanească, planurile de extindere ale reprezentanţilor grupului vizand în principal Bucureştiul.

 "Anul trecut am inaugurat o nouă clinică specializată în medicina materno-fetală şi reproducerea umană asistată, clinica Medsana Genesis, ajungand astfel la patru clinici şi un laborator." Investiţia în această nouă unitate s-a ridicat la 600.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO