Companii

Reynaers Aluminium speră la o creştere de 15% a cifrei de afaceri, la 8 mil. euro, pentru 2016

Reynaers Aluminium speră la o creştere de 15% a cifrei...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.02.2016, 00:00 176

Reynaers Aluminium România, activă pe piaţa tâmplăriei de aluminiu, a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 7 mili­oane de euro, cu 45% mai mult decât în 2014, ca urmare a implicării companiei în proiecte mari atât pe plan local, cât şi în Belgia, Franţa şi Israel, precum şi din creşterea comenzilor pentru export. În plus, anul trecut Reynaers a deschis primul depozit din Bucureşti, ceea ce a dus la mărirea echipei de lucru.

„Pentru anul în curs, mizăm, de asemenea, pe o creş­tere a businessului companiei cu circa 15 procente, la 8 mili­oane de euro, datorită strategiei orientate către creşterea numărului de clienţi, consolidării reţelei de parteneri existenţi şi dezvoltării canalului de distribuţie creat în 2015 prin deschiderea depozitului”, spune Daniel Popa (foto), country manager al Reynaers Aluminium România. Compania pregăteşte, tot pentru 2016, lansarea pe piaţă a unui concept nou de uşi şi ferestre.

După majorarea cu 10-15% a pieţei de tâmplărie de aluminiu anul trecut, compania speră la menţinerea acestei tendinţe şi pentru acest an, în contextul relansării proiectelor rezidenţiale şi al majorării fondurilor pentru proiecte de birouri. Reynaers are sedii de birouri în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi. Compania este prezentă pe piaţa locală din anul 2006, iar în 2014 a raportat afaceri de 4 milioane de euro în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO