Companii

Romgermed intră pe nişa laboratoarelor veterinare

Romgermed intră pe nişa laboratoarelor veterinare

Autor: Ioana David

09.09.2014, 00:06 112
Operatorul de servicii medicale private Romgermed a intrat anul acesta pe nişa laboratoarelor veterinare, punând bazele companiei Romgervet, de la care aşteaptă o cifră de afaceri de 0,5 mil. euro anul viitor. Laboratorul de analize veterinare, care a fost deschis în mai, va fi extins, astfel încât să ajungă la o acoperire naţională.
 
„Strategia de înfiinţare a Romgervet (…) a fost deter­mi­nată în principal de cererea mare de pe piaţa de servicii de spe­cialitate“, a spus Ciprian Nicoară, general manager al Medical Group Romgermed.
 
Până la momentul intrării pe nişa laboratoarelor vete­rinare, Romgermed se concentra pe servicii de sănătate umană, având o reţea de 20 de laboratoare, 21 de puncte de recol­tare, patru clinici şi investiţii în derulare într-un spital privat. Po­trivit datelor prezentate, grupul a realizat în 2012 o cifră de afa­ceri de 18 mil. euro, în 2013 a crescut cu 20% (ajungând la 21,6 mil. euro). Pentru 2014 Romgermed a anunţat că aşteaptă un avans al businessului de 15%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO