Companii

Rondocarton a investit 3 mil. euro în fabrica de carton ondulat din Cluj

Rondocarton a investit 3 mil. euro în fabrica de carton...

Autor: Laurentiu Cotu

27.09.2013, 00:04 615
Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, care deţine fabrici de carton ondulat în Cluj şi Târgovişte, a finalizat o investiţie de 3 mil. euro, susţinută din fonduri proprii, ce a constat în achiziţionarea, montarea şi punerea în funcţiune la Cluj a unei noi maşini pentru producţia cartonului ondulat.
 
Astfel, au fost înlocuite două utilaje vechi din fabrica Rondocarton din Apahida, judeţul Cluj, cu o maşină performantă.
 
„Investiţia de 3 milioane de euro pentru retehnologizarea fabricii Rondocarton din Cluj a fost finalizată, iar noua maşină de carton ondulat a început să funcţioneze. Mai avem în plan încă un proiect ce prevede achiziţionarea unui utilaj şi pentru fabrica noastră din Târgovişte. Investiţia se ridică la 500.000 de euro şi urmează să fie demarată în acest an“, a declarat pentru ZF Transilvania Teofil Câmpean, director general al Rondocarton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO