Companii

Ryanair va lega din martie anul viitor Bucureşti de Palermo şi Oradea de Barcelona şi Milano

Ryanair va lega din martie anul viitor  Bucureşti de...

Autor: Mirabela Tiron

20.10.2016, 15:12 886

Mai mult, tot din martie anul viitor, compania va lega Bucureştiul de Palermo, dar va creşte şi numărul de  zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano, care vor aduce companiei aproape 2 milioane de pasageri. 

Compania low-cost a accelerat motoarele pe piaţa locală iar anul acesta compania a lansat mai multe curse noi.  Ryanair va opera din noiembrie zbo­ruri pe ruta Timişoara-Bucureşti. 

Ryanair vrea să ajungă în acest an la peste 1,8 milioane de pasageri pe rutele pe care le operează de pe aero­porturile Henri Coandă (Otopeni), Craiova şi Timişoara, faţă de 700.000 de pasageri cât a avut anul trecut doar de pe aeroportul din Bucureşti. 

“Pentru 2017 compania Ryanair are rute noi din Bucureşti spre Palermo din 28 martie iar din Oradea spre Milano din 29 martie şi din Oradea spre Barcelona din 26 martie”, a spus Denis Barabas, director de marketing şi vânzări al Ryanair pe România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO