Companii

Ryanair vrea două milioane de pasageri anul viitor şi discută cu patru aeroporturi din ţară despre extindere. „Suntem foarte interesaţi să ne dezvoltăm în România. Şi nu doar cu rute pentru muncitorii care vin acasă, ci şi cu rute pentru vacanţă.“

Ryanair are 84 de baze la nivel european, tranzitând peste 200 de aeroporturi din 33 de ţări.

Ryanair are 84 de baze la nivel european, tranzitând peste 200 de aeroporturi din 33 de ţări.

Autor: Greta Bogdan

02.09.2016, 00:04 1143

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, a lansat orarul pentru vara 2017, cu o nouă rută din Bucureşti către Palermo şi trei noi destinaţii de vară - Berlin, Bristol şi Timişoara -, dar şi mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano, care vor aduce companiei aproape 2 milioane de pasageri.

Totodată, low-cost-ul va lansa în octombrie o bază în Ca­pitală, printr-o investiţie de 300 mi­lioane de dolari (două avioane).

„Aşteptăm cu nerăbdare deschiderea bazei din Bucureşti, cu trei aeronave alocate şi pentru următorii ani creşterea numărului rutelor operate, a traficului şi turismului în România“, spune David O’Brien, Chief Commercial Officer al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO