Companii

Saguaro Techology a investit 3 mil. dolari intr-un sediu la Timisoara

30.10.2006, 21:37 941

Compania Saguaro Technology, sucursala din Romania a companiei cu sediul in Malibu, SUA, a anuntat finalizarea unei investitii care depaseste 3 milioane de dolari, la Timisoara, investitia fiind in principal orientata spre construirea unui nou sediu cu o suprafata de 4.000 mp.
Saguaro Tehnology detine in Romania companiile Saguaro Print si SaguaroNet.
"In fiecare an, la nivelul ambelor firme, ne propunem o crestere a cifrei de afaceri de 15%, in conditiile in care cele doua firme, Saguaro Print si SaguaroNet, produc si livreaza software exclusiv catre cei doi parteneri, firmele IBM si ASYST Technologies din SUA. Colaborarea cu cei doi parteneri strategici se desfasoara pe baza de proiecte, iar la nivelul fiecarui proiect se constituie cate o echipa de proiect mixta, formata din programatori si/sau testeri din Romania si SUA. De altfel, calitatea parteneriatului nostru cu IBM pentru produse software a fost confirmata si de obtinerea certificatului de "Quality in Software Engineering", acordat Saguaro Print de catre IBM anul acesta", a declarat Hidi Tiberiu, director general al SaguaroNet si, adauga, si imputernicit al Saguaro Technology Inc. pentru Romania. Cifra de afaceri pe anul 2005 al firmelor Saguaro Print si SaguaroNet s-a ridicat la un total de 2,6 mil. dolari
Saguaro Technology, Inc. si-a inceput activitatea din Romania in 1999 prin infiintarea firmei Saguaro Print, avand ca partener compania IBM din SUA, dupa care a urmat un al doilea parteneriat, incheiat in anul 2004 cu unul dintre liderii mondiali din domeniul producerii si livrarii de software folosit pentru sistemele de automatizare si roboti din industria de semiconductoare, ASYST Technologies, Inc.
Cele doua firme, Saguaro Print si SaguaroNet au ca si asociat majoritar firma Saguaro Technology, Inc. din Statele Unite ale Americii, si numara in prezent peste 130 de angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO