Companii

Schimbare de strategie: SIF Moldova începe construcţia unui ansamblu rezidenţial de 300 de apartamente în sectorul 3 al Capitalei

Schimbare de strategie: SIF Moldova începe construcţia...
14.06.2017, 00:04 1202

Proiectul a primit autorizaţia de construire recent, după ce a fost anunţat acum mai bine de doi ani.

Ansamblul rezidenţial va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici Ţesătoriile Reunite, unul dintre cei mai vechi producători de textile din România.

Compania Ţesătoriile Reunite din Bucureşti şi-a suspendat activitatea de producţie de textile în a doua jumătate a lui 2013, iar în 2015 la început şi-a schimbat obiectul de activitate în dezvoltare imobiliară. Atunci a apărut de fapt pentru prima dată informaţia potrivit căreia compania va dezvolta pe terenul fostei fabrici un ansamblu rezidenţial.

În urmă cu un an compania primea PUZ-ul pentru un ansamblu de şase blocuri. Apoi compania a fost delistată, dar informarţiile privind acest proiect imobiliar au încetat să apară.

Acum ansamblul rezidenţial a primit autorizaţia de construire, astfel că urmează să înceapă dezvoltarea, potrivit datelor ZF. Până la închiderea ediţiei oficialii SIF Moldova nu au putut fi contactaţi pentru mai multe detalii. Constructorul acestui proiect este compania Octagon, cofondată de antreprenorul Alexandros Ignatiadis. Manage­mentul proiectului este realizat de compania Vitalis Consulting, cofondată de antre­prenorul Florin Popa şi cu experienţă pe toate segmentele pieţei, respectiv rezidenţial, birouri şi comercial, conform datelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO