Companii

Se mai întâmplă şi aşa: Un producător de genţi şi portofele din piele a luat un teren de 2,4 de hectare pentru o fabrică de 2 mil. euro

Se mai întâmplă şi aşa: Un producător de genţi şi...

Autor: Simona Tatu

28.07.2017, 00:00 3455

Compania Onerom Impex, care produce portofele şi genţi din piele, ar putea deschide o nouă fabrică la Craiova în urma unei investiţii de 2 mi­lioane de euro prin care va crea 300 de locuri de muncă, potrivit informa­ţi­ilor furnizate de repre­zen­tanţii Parcului Industrial High-Tech din Craiova. În pre­zent, compania Onerom Impex îşi des­făşoară activi­tă­ţile de producţie tot în Craiova, potrivit site-ului companiei.

Pentru a realiza noua fabrică de producţie, compania a închiriat un teren de circa 24 de hec­tare în cadrul Parcului In­dus­trial High-Tech Cra­iova, conform date­lor furnizate de re­pre­zentanţii par­cu­lui industrial. Re­pre­zen­tanţii Onerom Impex nu au răspuns până la închiderea edi­ţiei la solicitarea ZF privind acest proiect. Compania este deţinută de Livia Kiss (99,5%) şi Nadina-Rozalia Kiss (0,5%), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Compania Onerom Impex este prezentă pe piaţa locală de mai bine de 20 de ani şi a fost înfiinţată de italianul Moreno Tattini, potrivit datelor de pe site-ul com­paniei. Firma se ocupă de realizarea gen­ţi­lor şi portofelelor din piele, care ajung la export în diferite ţări precum Italia, Franţa, Anglia sau Germania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO