Companii

Şeful Anchor Grup şi-a luat rămas bun de la angajaţi. Deocamdată nu are înlocuitor

12.08.2010, 19:32 100

Ibrahim Paksoy, CEO-ul companiei Anchor Grup, proprietarulprimelor două malluri din Capitală - Bucureşti Mall şi PlazaRomânia - şi-a luat ieri rămas-bun de la colegi, părăsind definitivgrupul FIBA în care a lucrat în ultimii 14 ani.

Deocamdată nu a fost desemnat un înlocuitor pentru Paksoy, carear putea să continue să activeze în România, cel puţin pentru operioadă.

"Am lucrat pentru acelaşi grup timp de 14 ani, din care şase anişi jumătate în Anchor Grup. Este o perioadă foarte lungă, după caream decis să iau o scurtă pauză. Voi pleca în vacanţă, iar apoi voianaliza ce opţiuni am. Aş prefera să rămân în România", a declaratpentru ZF Paksoy.

În perioada petrecută la conducerea Anchor Grup, Paksoy adiversificat portofoliul imobiliar al companiei, astfel că dupăcele două malluri au fost construite şi clădirea de birouri AnchorPlaza Metropol şi ansamblul rezidenţial InCity Residences.

Paksoy are 39 de ani şi este de profesie economist, până sădevină CEO al Anchor Grup ocupând poziţia de director financiar. Amai lucrat în cadrul Credit Europe, bancă aparţinând aceluiaşigrup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO