Companii

Şeful FM Logistic: Este un an în care putem să ne gândim la creşterea profitului şi în care putem să renunţăm la clienţi rău-platnici

Cătălin Olteanu, directorul general al FM Logistic

Cătălin Olteanu, directorul general al FM Logistic

Autor: Mirabela Tiron

02.11.2016, 00:04 227

Cătălin Olteanu, directorul general al FM Logistic, una dintre cele mai mari companii din sectorul de logistică şi depozitare, spune că 2016 este anul în care se poate gândi la creşterea profitului având în vedere contextul economic şi cererea în creştere pentru spaţiile de depozitare.

„Am construit iniţial bugetul pe rezultate similare cu cele de anul trecut, dar vedem o creştere a marjei profitabilităţii, este anul în care îţi permiţi să renunţi la clienţi rău-platnici şi să te concentrezi pe creşterea profitului. Am re­nun­ţat  la trei-patru clienţi rău-platnici din FMCG. Pe anumite segmente, precum cel de depozitare, cererea este în creştere“, a spus Cătălin Olteanu pentru ZF.

Ca pondere în cifra de afaceri, activitatea de transport intern reprezintă 59%, depozitarea şi activitatea de manipulare 38% din veniturile obţinute, iar cea de co-packing 3%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO