Şeful L’Oréal România: Există potenţial uriaş de creştere, ne-am bugetat creşteri de peste 10% până în 2018

27 iul 2017 Autor: Cristina Rosca

Gilles Antoine, executivul francez care conduce de cinci ani şi jumătate businessul local al gigantului L’Oréal, spune că există un potenţial mare de creştere organică pe piaţa din România.

„Sunt categorii cu o rată foarte mică de penetrare, cum este cazul produselor antirid sau anti-aging. În cazul acestora din urmă, dedicate femeilor de peste 50 de ani, rata de penetrare este de doar 11%.“

În acest context, compania vorbeşte de creşteri de două cifre (peste 10%) atât în 2017, cât şi în 2018, în linie cu evoluţia de anul trecut, cel mai bun an din istoria de 20 de ani a L’Oréal în România. Businessul local al producătorului francez de cosmetice L’Oréal se va apropia astfel de pragul de 400 de milioane de lei în 2018. După cifra de afaceri de anul trecut, L’Oréal este al doilea jucător din industria de cosmetice, după Avon.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.07.2017

 
Cuvinte cheie:
Gilles Antoin
, L’Oréal
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide