Şeful Ryanair la Bucureşti: Traficul de pe aeroporturile din România se va tripla în 3-4 ani, până la 40-50 de milioane de pasageri

17 feb 2016 Autor: Mădălina Panaete

Michael O’Leary, CEO al companiei aeriene Ryanair, crede că potenţialul aeroporturilor din România este de 40-50 de milioane de pasageri pe an, de trei ori mai mult decât în prezent.

„Este o cerere a locuitorilor din România pentru zboruri cu preţuri mici, dar şi a europenilor pentru a vizita oraşe faimoase precum Bucureşti, Constanţa sau Timişoara. Acestea sunt noile destinaţii pentru oamenii cu bani din Londra sau Paris, care caută mereu ceva nou. Vom creşte foarte mult în România”, a declarat executivul, care a venit la Bucureşti după mai bine de 20 de ani de la ultima vizită.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, va deschide o bază la Bucureşti începând cu finalul lunii octombrie şi intenţionează să se dezvolte pe piaţa din România, unde vrea să ajungă la 10 milioane de pasageri în cinci ani. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.02.2016

 
Cuvinte cheie:
Ryanair
, Michael O’Leary
, companie aeriana
, Trafic
, aeroporturi
, pasageri
, avion
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide