Companii

Şeful Sheraton Bucureşti: Am cumpărat un teren în apropierea hotelului pe care vom construi un centru SPA şi între 60 şi 100 de camere

Procesul de trecere la brandul Sheraton a început în toamna anului 2014

Procesul de trecere la brandul Sheraton a început în toamna anului 2014

Autor: Mirabela Tiron

23.11.2016, 07:00 1783

Hotelul de cinci stele Sheraton din Piaţa Romană din Capitală estimează afaceri de 10 milioane de euro în acest an.

Daniel Ben-Yehuda, şeful hotelului Sheraton din Piaţa Romană, spune că hotelul a funcţionat la capacitate maximă în septembrie şi octombrie, iar pe fondul cererii în creştere pentru cazare acţionarii hotelului au cumpărat un teren de 1.000 de metri pătraţi, situat chiar în vecinătatea  hotelului, pe care vor fi construite alte 60-100 de camere.

Nu au fost făcute publice informaţii privind valoarea tranzacţiei sau cine a fost vânzătorul. La un preţ mediu de 1.300 euro/mp, valoarea tranzacţiei se ridică la 1,3 mil. euro, potrivit estimărilor ZF.

„(...) Suntem de părere că dacă am fi avut mai multe camere, le-am fi vândut, deci un lucru logic este să ne pregătim pentru anii următori, să facem demersuri de creştere a capacităţilor de cazare şi a facilităţilor generale. În acest sens am achiziţionat chiar în vecinătatea hotelului un teren pe care ne propunem să construim un centru SPA, o sală de conferinţe de mari dimensiuni şi un număr suplimentar de 60 până la 100 de camere. Planurile de dezvoltare se vor întinde pe perioada următorilor trei ani, iar investiţia va fi substanţială“, a spus Daniel Ben-Yehuda, fără a preciza valoarea ei.  Hotelul Sheraton Bucureşti are 270 de camere, dintre care 27 de apartamente executive şi un aparta­ment prezidenţial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO