Companii

Şeful traderului ADM, companie de 530 mil. € afaceri, pleacă din firmă

Şeful traderului ADM, companie de 530 mil. € afaceri,...

Autor: Roana Rotaru

24.08.2016, 00:07 3140

Marco Wahler, 43 de ani, executivul german care a ocupat în ultimii 22 de ani poziţia de general manager pentru România al traderului de cereale american ADM, a fost revocat din funcţie în urma unei decizii a acţionarilor de la finalul lunii iunie, arată datele publicate în Monitorul Oficial.

Documentul mai menţionează că în poziţia de administrator al ADM Trading România vine americanul Towne Gary Lee (61 de ani). Se menţine în funcţia de administrator şi Andrew Joseph Kenny, mai arată sursa citată. Nu este însă precizat dacă vreunul dintre cei doi administratori va deţine şi funcţia de director general al traderului de cereale pe piaţa locală sau va fi numit un nou CEO. Reprezentanţii ADM România nu au răspuns până la închiderea ediţiei la solicitarea ZF legată de numele noului CEO.

Marco Wahler, fostul director general al ADM Trading România, dar şi în regiunea Balcanilor, a fost o prezenţă extrem de discretă în businessul local. Pe toată durata mandatului el nu a acordat vreun interviu ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO