Companii

Shaormeriile Calif se extind în Militari

Shaormeriile Calif se extind în Militari

Autor: Cristina Roşca

07.07.2014, 14:30 820

Lanţul de shaormerii Calif a deschis cea de-a treia unitate din Bucureşti în cartierul "dormitor" Militari după cele din centrul istoric al Capitalei şi din zona Piaţa Iancului.

Astfel, noul local cu specific turcesc este amplasat pe bulevardul Iuliu Maniu numărul 12, în apropiere de Universitatea Politehnică din Bucureşti. Compania a intrat în business cu localul din zona Piaţa Iancului, pentru a se extinde apoi în Centrul Istoric, kilometru zero al distracţiei din Bucureşti.

Businessul controlat de doi antreprenori români - Carmen Monica Jantea (50%) şi Alexandru-Mihai Stoichiţoiu (50%) – se bate pe segmentul shaormeriilor din capitală cu multe afaceri de cartier dar şi cu alte lanţuri precum Dristor Kebab. Shaorma a câştigat în ultimii ani tot mai mult teren pe piaţa din România, românii orientându-se în criză către aceste produse cu preţuri ce încep de la 8-10 lei. Astfel, shaormeriile au ajuns concurenţii lanţurilor de fast-food care acoperă la rândul lor clienţii cu venituri medii şi sub medie.

Compania O&A 2000 care administrează potrivit datelor ZF businessul Calif a terminat anul trecut cu afaceri de 3 milioane de lei, duble faţă de 2012. Mai mult, compania a trecut pe plus cu un profit de 133.000 de lei.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO