Companii

Şi-au transformat casa într-un atelier de creaţie şi au ajuns la vânzări de peste 30.000 de euro din bijuterii din porţelan

Sursa foto: www.facebook.com/BrandusaAtenaUngurasu

Sursa foto: www.facebook.com/BrandusaAtenaUngurasu

Autor: Mihaela Pascari

04.04.2017, 00:05 1048

Brânduşa şi Gabriel Unguraşu au decis să îşi deschidă propria afacere în urmă cu şapte ani, când şi-au trans­format casa într-un atelier de creaţie. Busi­nessul lor a ajuns anul trecut la vânzări de circa 32.000 de euro din vânzarea de bijuterii din porţelan, iar ţinta fondatorilor pentru anul acesta este dublarea cifrei de afaceri.

„În anul trei de facultate m-am angajat la un atelier de porţelan unde am învăţat tehnica picturii pe porţelan. Am urmat cursuri de specializare a manufacturării por­ţelanului de la forma lui până la decorul acestuia“, spune Brânduşa Unguraşu, 31 de ani, despre cum s-a conturat ideea atelierului care îi poartă numele.

Ea este absolventă a Facultăţii de Arte Plastice din Bucureşti, ulterior urmând cursuri de specializare în domeniul picturii de şevalet, dar şi cursuri de specializare a tehnicii clasice în manufacturarea porţelanului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO