Un start-up pe zi

Şi-au transformat casa într-un atelier de creaţie şi au ajuns la vânzări de peste 30.000 de euro din bijuterii din porţelan

4 apr 2017 Autor: Mihaela Pascari

Brânduşa şi Gabriel Unguraşu au decis să îşi deschidă propria afacere în urmă cu şapte ani, când şi-au trans­format casa într-un atelier de creaţie. Busi­nessul lor a ajuns anul trecut la vânzări de circa 32.000 de euro din vânzarea de bijuterii din porţelan, iar ţinta fondatorilor pentru anul acesta este dublarea cifrei de afaceri.

„În anul trei de facultate m-am angajat la un atelier de porţelan unde am învăţat tehnica picturii pe porţelan. Am urmat cursuri de specializare a manufacturării por­ţelanului de la forma lui până la decorul acestuia“, spune Brânduşa Unguraşu, 31 de ani, despre cum s-a conturat ideea atelierului care îi poartă numele.

Ea este absolventă a Facultăţii de Arte Plastice din Bucureşti, ulterior urmând cursuri de specializare în domeniul picturii de şevalet, dar şi cursuri de specializare a tehnicii clasice în manufacturarea porţelanului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.04.2017

 
Cuvinte cheie:
Un start-up pe zi
, bijuterii
, portelan
, atelier
, afaceri
, Brânduşa şi Gabriel Unguraşu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide