Companii

Interesul pentru birouri dă în clocot: Skanska are discuţii pentru mai bine de jumătate din proiectul Campus 6 din zona Politehnica

Interesul pentru birouri dă în clocot: Skanska are...

Autor: Bogdan Alecu

20.10.2017, 00:07 4443

Skanska, dezvoltatorul suedez care a construit proiectul Green Court (foto) din Barbu Văcărescu, a discutat cu trei companii pentru prima fază a proiectului Campus 6 amplasat în zona Orhideea, la intersecţia bulevardelor Vasile Milea cu Iuliu Maniu.

Siemens ia în calcul mutarea din West Gate, proiectul din zona Preciziei în Campus 6, miza fiind un spaţiu de 5.000 mp de birouri, potrivit datelor din piaţă. De asemenea, Freescale (NXP) care are un centru de software la Bucureşti caută 8.000 mp de birouri, aceştia având momentan sediul pe b-dul Tudor Vladimirescu în Tati Business Center. În discuţii erau şi cei de la UPC care nu au semnat însă niciun acord. UPC are în prezent sediul în Sema Parc şi pe Şos. Nordului.

„În prezent ne aflăm în diferite faze de discuţii cu potenţiali chiriaşi din industrii diverse cum ar fi : BPO, IT&C, SSC. La momentul finalizării acestor discuţii vom comunica viitorii chiriaşi ai primei clădiri din complexul Campus 6“, a spus Anne-Marie Diaconu, Leasing & Asset Coordinator care a refuzat să confirme numele companiilor în discuţie.

Termenul de livrare pentru prima fază este trimestrul al treilea din 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO